Grand Up - Égesd el a zsírt bulizással!

Ha unod már a monoton kardió edzéseket, vagy csak egyszerűen jobban szereted a pörgősebb mozgásformákat, és szereted a táncot is, akkor ezt az edzéstípust mindenképp próbáld ki! Sőt, ha feszengsz esetleg attól, hogy nem tudod felvenni az ütemet, vagy nem tudod elvégezni a gyakorlatokat, akkor ezt kifejezetten Neked találták ki, hiszen a villanyt lekapcsolják, csupán a diszkógömb fényei látszódnak, így a garantált bulihangulat mellett, teljes mértékben elengedheted magad!

Történetét tekintve Amerikából indul a stílusirányzat, mely sokkal intenzívebb mozgást garantál, mint a legtöbb táncos alapú irányzat. Átlagosan 45-50 perces mixekből áll az edzésprogram különböző stílusokban a 21. század popslágereire, ezáltal a party hangulat garantált.

Az alábbi táncok találhatók meg a programban: Showdance, Old School, Hip-hop, New Style Hip-hop, Locking, Girly-Style, House, Discodance, Kortárs, Latin táncok (salsa, cumbia, reggaeton, merengue, chachacha, afrikai táncok, flamenco, pop-tango, samba, hastánc alapok) Krump, Poppin, Tetris-style, Freestyle.

Miközben egy jó hangulatú, szabad edzésen veszel rész a mai kor modern zenéire,45 perc alatt akár 600 kalóriát is elégethesz, mivel a problémás testrészeket célzottan mozgatja meg. Nem szükséges előzetes tánctudás, a mozdulatok gyorsan lekövethetőek, ezáltal minden edzés egy nagy buli, amellett, hogy hatékony zsírégető és alakformáló hatású.

A grandUP tánc, fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás. Minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

/A cikk forrása: www.gymcity.hu,kép: www.timeout.com/

K.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fitspiration.blog.hu/api/trackback/id/tr685565057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása