fitspiration 2013.12.02. 15:14

Jumping FIT

A JumpingFit – a fitness piac eredeti licence programja, orvosi vizsgálatok és a gyakorlati tapasztalatok csúcsterméke, mely biztosítja az egész program maximális hatékonyságát az emberi szervezetre.

A minden országban bevált program bármely korosztály számára ajánlott. A szabadalmazott, speciális fitness trambulinok megfelelnek a biztonsági és minőségi szabványoknak. Az ezeken végzett dinamikus gyakorlatokat, kizárólag szakképzett oktatókkal végezhetik. Maga a program nem csupán a trambulinon végzett véletlenszerű ugrándozás, hanem magas szinten koordinált és kidolgozott gyakorlatok rendszere. Alapgondolata szerte Európában és az USA-ban már igen széles körben meghódította a fitness szerelmeseit. A JumpingFit ideális sport a test alakformáláshoz és számtalan egyedi előnyt rejt. Egészségügyi szempontból az egész emberi testre jótékony hatással van, ezért a kiemelten hatékony mozgástevékenységek közé sorolhatjuk a világon. A több éves tapasztalatok alapján kifejlesztett és tökéletesített program jelenleg az egész világon több 100 fitness teremben megtalálható. A tengerparti nyaralóhelyeken és wellness szállodákban is egyre népszerűbb a JumpingFit program.

A JumpingFit egyedileg formatervezett trambulinokon végzett program a legújabb és leghatékonyabb fitness aktivitások közé tartozik jelenleg a világon.

A 120cm átmérőjű, nyolcszögletű, egyedi összetételű, könnyített acélból gyártott trambulinok felülete egy speciálisan kifejlesztett rugalmas anyag, amely koordinálja a test gyorsulását és lassulását. A lényegesen nagyobb ugrófelületnek köszönhetően a JumpingFit trambulin szélesebb körű és variációs lehetőségű gyakorlatok kivitelezését teszi lehetővé. Az ugrófelület rögzítése a fémszerkezetre egy különleges gumikötéllel történik. A kötél a rugós rögzítéssel szemben számtalan előnnyel rendelkezik, pl. jobban átveszi és átadja a mozgási energiát. A felugrást követően a trambulinra való visszaérkezéskor a gumikötélnek köszönhetően a belső szervek rázkódása nagymértékben csökken, ezáltal kíméli a szerveket rögzítő belső szalagokat. Szintén e gumikötélnek köszönhetően hatékonyabban kíméli az ízületeket. Egészségügyi, orvosi felhasználása széleskörű, mivel fontos szerepe van a rehabilitációban is. A JumpingFit trambulin egyedi tulajdonságainak köszönhetően jött létre a Senior program, mely az idősebb korosztály számára kidolgozott hatékony, ízületkímélő komplex mozgás program.

A trambulinra erősített támaszték szolgál a gyakorlatok szélesebb skálájának kivitelezéséhez a közönséges trambulinokhoz képest. Nem utolsó sorban biztonságérzetet nyújt a vendégek számára.

A JumpingFit 8 programot kínál a vendégek részére:  JumpingFitBasic, JumpingFit Box, JumpingFit Strenght, JumpingFit Dance, JumpingFit Power, JumpingFit Pump, JumpingFit Senior, JumpingFit Kids Minden korosztály számára kínálunk mozgási lehetőségek, s a vendégek egészen újfajta gyakorlatokat tudnak végezni a trambulinokon. A University of Kentucky és a Nasa vizsgálatok alapján arra a következtetésre jutott, hogy a trambulinon végzett gyakorlatok biomechanikai hatása magasabb fokú mint a futás. Mely vizsgálatok szerint a trambulinon végzett gyakorlatok közben az emberi szervezet több energiát használ fel a mozgáshoz, tehát a zsírégető hatása nagyobb. Az amerikai hadseregen belül a pilóták koordinációs felkészülését trambulinokon végzik. Emellett az extrém sportok képviselői (snowboard, extrém síelés, bázisugrás, hegymászás, ejtőernyőzés stb.) is ilyen trambulinokon készülnek fel. A JumpingFit program előnyei: A program egy óra alatt tartalmaz nyújtó-, cardio és egyben zsírégető, erősítő-, lazító elemek. Fokozza a sejtek oxigénellátását, lassítja az öregedési folyamatokat. Fokozza az izomzat tónusát. Több izmot mozgat meg egy óra alatt, mint más fitness aktivitás .Biztonságos és vidám csoportos mozgásforma. Növeli a tüdő vitál kapacitását. Hatásos a depresszió és a fáradtság ellen. Fokozza az anyagcserét. Szintén fokozza a nyugalmi anyagcserét, ezért több órával edzés után is történik zsírégetés a szervezetben.

Hatékonyan hat a fenék, a has, a derék, a csípő, a comb formálásában. Nagyon hatékony fogyókúrás program. Fejleszti a „motorikus idegrendszert ”, a koordinációt és a stabilitást. Segíti a relaxációt és a nyugodt alvást. Jótékonyan hat az idegrendszerre. Fokozza a mentális teljesítőképességet, segíti a tanulást. Elősegíti a szervezet méregtelenítését. Serkenti az endorfin elválasztását (endorfin= boldogság hormon a csokoládé helyett) Csökkenti a magas vérnyomást és a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát. Jótékonyan befolyásolja a nyak- és hátfájás kellemetlen tüneteit. Maximálisan kíméli a hátgerincet és az ízületi rendszert. Jótékonyan hat inkontinencia esetén. Fokozza a nyirokkeringést. Csökkenti a koleszterin és a triglicerid szintet.

forrás:  https://www.facebook.com/jumping.hungary.7

A bejegyzés trackback címe:

https://fitspiration.blog.hu/api/trackback/id/tr985671479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása