fitspiration 2013.09.25. 09:52

Bevezető

A legtöbb nőnél központi téma a fogyás, az alak megőrzése, az egészséges táplálkozás. Az internet elterjedésével rengeteg tippet kapunk, mit hogyan csináljunk, hogy fogyjunk le 2 hét alatt 10 kilót, hogy legyen jó alakunk pár hét alatt. Teheted mindezt koplalva, bogyókkal, éhségcsökkentőkkel… De mi nem ismerünk olyat, akinek sikerült volna megtartani az egy hónap alatt ledobott 5-10 kilót. Mert ahogy visszatér valaki a normál étrendre, rögtön újra szaladnak fel rá a kilók.

Ebben a blogban mi segíteni szeretnénk a nőknek, hogy kis odafigyeléssel és életmód váltással jól érezzék magukat a bőrükben, és megszeressék a sportot, mozgást, hogy az az életük részévé válhasson. Bemutatjuk az összes lehetséges mozgásformát, amit egy nő választhat. Segítünk benne, hogy félelem nélkül el merjen menni egy csoportos órára, leírjuk melyik órán mire számíthat és ez milyen mozgásformának számít. Kiválaszthatja a neki tetszőt, kedvezőt. Tippeket adunk a helyes táplálkozásra, eloszlatjuk a tévhiteket, és koplalás nélkül megszabadulunk a feleslegesnek ítélt kilóktól. Hiszen mindenki megérdemli, hogy úgy nézzen ki, ahogy akar.

Reméljük tanácsainkkal és az órák/sportolási lehetőségek bemutatásával hozzájárulunk ahhoz, hogy egy-egy nő beleszeressen a sportos életbe, és ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy elégedett legyen önmagával, felhívja magára környezete figyelmét és kiegyensúlyozottabb, energikusabb életet élhessen…

Szeretnénk ha ez a felület interaktív lenne, így arra kérünk titeket, hogy ha bármelyik cikkünk hatására elmentetek és kipróbáltátok valamelyik edzésformát, akkor tapasztalataitokról, élményeitekről számoljatok be nekünk itt a blogon, hiszen ezzel nem csak mi kapunk visszajelzést a munkánkról, hanem a többi olvasót is segíthetitek, inspirálhatjátok!

fitspirationn.JPG

A kép forrása: weheartit.com

A bejegyzés trackback címe:

https://fitspiration.blog.hu/api/trackback/id/tr945532647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása